محور های چهارمین کنگره بینالمللی و شانزدهمین کنگره تغذیه ایران
۱. حکمرانی، تولیت و سیاست گذاری نظام غذا و تغذیه، چالش های پایداری و امنیت غذا و تغذیه
۲. فناوری های نوین و نوآوری های دانش بنیان در پایداری نظام غذا و تغذیه
۳. صنعت و تولید غذا، ایمنی و سلامت پایدار
۴. تغذیه گروه های آسیب پذیر
۵. بیماری های واگیر و غیرواگیر و مراقبت های بیمارستان
۶. تغذیه ورزشی، فعالیت بدنی و سلامت عمومی
۷. تغذیه در شرایط ویژه و بحران های زیست محیطی
۸. اپی ژنتیک، نوتری ژنومیکس و نوتریژنتیک و رژیم غذایی فردی
۹. تغذیه، ملاحظات اجتماعی و اقتصاد و سلامت روان
۱۰.آموزش، سواد و فرهنگ غذا و تغذیه |